torsdag, februari 27, 2014

Torsdagskväll i Malmö

När jag kom hem från jobbet tvingade jag mig ut att springa på värkande, stela ben; det är underlig hur det bara efter nån km känns helt underbart igen. Sen kom Fluffy över och vi ägnade kvällen åt lite vin och en massa pratande, försökte se en film också men den visade sig vara för usel efter de först 20 minuterna. Mycket snicksnack om vårt gemensamma manus, det ska ut till fler förlag. Denna gemensamma bok som hjälper oss att fördriva ett och annat spöke ur våra liv, den är väldigt rolig och ganska allvarlig även om du säkert inte kan se det. Bonniers nappade nästan. Å så en massa om killar och kärlek och allt annat som upptar ens tankar, eller kanske är det sånt som upptar mina tankar. Jag vet inte vad Fluffen tänker på. En helt vanlig vardagskväll, oplanerad och fin, med pizza och rödvin. Ordentlig, hemlagad pizza.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar