onsdag, februari 19, 2014

Radio m.m.

Mulen grå dag, men inte kall. Upp tidigt, frukost och så gym på det. Det är skönt att gymma när där är ganska lite folk; när jag kommer hem från jobbet är där ofta fullt och allt tar lite mer tid. Pratade konst i en timma med gamla studenter och Max på Radio AF, det blev lite sagt och en del musik spelat, jag har ingen aning om hur många lyssnare de har. Om sändningen kommer ut som podcast så ska jag länka. Lunch bestod av ännu en i en synbarligen oändlig radda av Widerbergare, efter lunch ett juste avdelningsmöte. Jag var ordförande vilket inte betyder mycket mer än att jag kokar kaffe, vi är så samspelta att vi pratar ihop oss om det mesta. Cecilia, Måns och jag fick se över scheman för hösten så jag kan lägga dem, även det löste sig.
Men allt vad jag själv gör bleknar inför andra saker som händer. Pontus Kyander brukade plugga hos oss, numera är han konsthallschef i Bergen och hårt ansatt av norska politiker, han klarar sig fint vilket är imponerande. En annan kollega mailade innan idag och berättade att hon inte kommer till jobbet på ett bra tag, hennes son (inte ens ett år gammal) har fått cancer. Mina egna bekymmer över att känna mig gammal och ensam är så futtiga i jämförelse. Men det är lätt att se saknaden och tomrummet, så lockande att längta efter ett eget sammanhang.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar