söndag, februari 09, 2014

Garmin Forerunner 620

Jo jag köpte den där nya löparklockan jag ville ha och jag provade den igår eftermidddag och det blev en snabb skön runda bland lördagsflanerande familjer (som alla var ivägen). Klockan levererar en väldig massa mätdata som talar om att jag är i utmärkt form och att jag behöver förbättra delar av min löpteknik. Sedan flera månader tillbaka håller jag hårt på mitt träningsprogram; gym och löpning alternerande veckodagar och vila på söndagen (träning 6 dagar i veckan alltså). Jag har ökat ordentligt på belastning på bägge och det både känns i kroppen, märks på resultaten och syns i spegeln.
Visst är det tillfredställande att se hur kroppen förändras i spegeln, men mätdata är ett snäpp vassare; jag gillar att se på och analysera diagram. De talar om vad jag gör rätt och vad jag kan förbättra och denna nya klocka är väldigt bra på den saken. Dessutom så säger den att jag är i mycket bra form, och vem gillar inte smicker från ett dött objekt?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar