lördag, februari 01, 2014

Dags för bögjulafton igen

Idag är det första deltävlingen av melodifestivalen, här i Malmö. Jag kollade efter biljetter (igår) och det fanns bara enstaka platser kvar så det blir via TV, vilket hur som helst ändå erbjuder bäst snacks, synvinklar och möjlighet till att käbbla om bidragen. Det är med andra ord dags för Bögjulafton #1 (av 7; fyra deltävlingar, andra chansen, den svenska finalen och så ESC), dessvärre eller bättre så är jag i Berlin när sluttävlingen ESC går av stapeln, så jag får göra det bästa av de svenska tävlingarna i år. Många chanser att fira blir det i alla fall. Vete tusan vad jag ska ordna för mat, jag är fortfarande mätt sen i går kväll. En paj, en sallad, lite plockmat - jag tror faktiskt inte jag orkar laga något mer även om det ligger nära maten på Mårtens födelsedag. Jag får välja plockmat väl. Låtarna då? Tja, jag kan inte påstå att jag bryr mig mycket om dem; det är för spektaklets skull detta är skoj!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar