onsdag, februari 26, 2014

Vardag

Livet rullar på; föreläste, sushi till lunch, möte med schemaläggaren för LUX och vi kom bra överens; så jag lägger våra scheman också nu inför hösten. Jag hoppas det går vägen, men det är nervöst eftersom jag inte vet ett skvatt om lokalerna eller trycket på dem (mer än att trycket är högt). Långt tufft gympass, jag kom tidigt nog för att där skulle finnas plats. Vissa kvällar är där så fullt att allt känns som en svettig köttmur men på något sätt kan jag träna då med. Hemmakväll med Brutus, vi ser på TV; på en äldre konsthistorisk serie; Kenneth Clarks Civilization, med ett glas öl i handen. Det finns mycket att säga om den, men det är ganska underhållande på ett nördigt konsthistoriskt vis. Livet är lugnt och gott, i morgon så ska jag med viss tvekan föreläsa om Laura Mulvey och En studie i brott. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar