onsdag, januari 22, 2014

En helt vanlig dag

Frukost, tåg, jobb; jag föreläste kring några texter om Matisse som skulptör och Rosalind Krauss syn på kubism. Mina studenter verkar pigga och alerta. En Widerbergare till lunch, snack kring lunchbordet om handledning och hur svårt det kan vara. Läste in mig på en del av de texter jag ska prata om i morgon (jag har läst dem många gånger förr och ar ett färdigt manus, men jag behöver alltid repetera och fräscha upp). Telefonintervju om Burroughs precis när jag kommit hem, den gick bra men det finns så många fler aspekter av hans skrivande jag önskar jag hunnit med/kommit ihåg i intervjuögonblicket. Anna Tullberg som intervjuade mig verkade vara en väldigt trevlig person, jag hoppas det bli ett bra inslag (tisdag 28/1 kl 14.00 och i P1 sänds programmet i vilket det ska ingå om inget oväntat händer). Sov en halvtimma, gick till gymet och körde ett pass, kom hem, drack en proteinshake och satte mig att läsa resten av morgondagens texter. Nu är jag klar med det med. Funderar på att se på tv, men det lockar inte egentligen. Jag skulle klara mig fint utan reguljära tv-program (men med Netflix) däremot skulle jag sakna public service radio något alldeles väldigt, speciellt P1. Snart nog tid att sova, undrar just vad jag ska äta; det lutar åt ägg + bacon. En helt vanlig och ovanlig dag, denna som de flesta andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar