torsdag, januari 30, 2014

Svett

5 km löpband i gott tempo och jag är genomsvettig. Tur jag bara behöver gå över gatan från gymet för att komma hem. I morrn dyker Leif och Mårten upp här så vi kan planera Japan, jag har en stadig porchetta som ska få rosta långsamt i ugnen på låg värme och ätas med vin, bröd och en sallad, dessutom ska jag göra en tiramisu. Stadig bra vintermat som inte kräver många minuters jobb (eftersom jag köpt en bra färdigrullad och -kryddad porchetta). Perfekt för timmar av planer och drömmar om körsbärsblommor och drakar.Visst ja, den där korta telefonintervjun om W S Burroughs jag gjorde förra veckan var med i premiäravsnittet av Kritiken, mot slutet av programmet. Vänner och bekanta rapporterar att de hört mig, och den väldigt uppmärksamme lyssnaren hör Brutus i bakgrunden. Själv avskyr jag att lyssna på min egen röst så den enda gången jag hörde programmet räcker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar