söndag, januari 12, 2014

Stuff

Hemma är väldigt bekvämt, men många av de tillfälliga lösningarna som kom till när jag flyttade har blivit mer permanenta. Det är alltså tid att börja tänka till lite, och då handlar det inte om att köpa mer grejer. Nä det som behövs är att kasta bort en del prylar och att packa undan annat i källaren. Jag har ett skrivbord och tillhörande stol att hämta i Kristianstad, men det får vänta tills vintervädret har gett med sig. Det mesta här hemma är behagligt reducerat, men det finns mer att göra kring mitt kontor; färre prylar, kanske en förändring kring min läshörna och så måste jag röja ur klädkammaren så den blir en klädkammare. Så årets målsättning här hemma blir; färre prylar, mer stuff skickat till återvinning, bättre organisation och så ska alla härvor av sladdar gömmas. Det borde ju gå att fixa.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar