tisdag, januari 28, 2014

Om veckorna

Det är mycket jobb dessa kalla och mörka veckor, ofta kommer jag hem sen och det är med ett visst motstånd jag ändå tar mig samman och ger mig av till gymmet. Varje dag. Det är för blött och halt att springa ute så jag skiftar mellan styrketräning och löpband inne, det är inte helt lätt att bekämpa monotonin i att springa på band. Dessutom behöver jag ungefär en timme varje kväll för att förbereda morgondagens föreläsning, så det blir inte mycket fritid. Å andra sidan så har jag helt fria helger just nu, ingen tentarättning som hänger över mig. Väldigt många små saker som ska ordnas på jobbet, alla dessa minimala ärenden tar en sån väldig tid. Sista detaljerna med att justera scheman och undervisning på jobbet för att kunna åka till Japan är iaf ordnade, nästa steg är att boka hotell och börja fundera på vad vi vill se och göra som behöver tänkas igenom. Jag längtar efter våren, lite mer värme, lite mer ljus.

Måndagens personalmöte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar