lördag, januari 25, 2014

Habegär

Av någon anledning så kollade jag på löparklockor, jag har en Garmin Forerunner 405 som tjänat mig väl sedan sommaren 2008. Så egentligen behöver jag inte en ny klocka för 4400:-. Det som är irriterande med 405:an är att den är långsam på att plocka upp satelliter (vilket betyder en stunds väntan på den saken utomhus innan jag kan börja springa - det är ok om sommaren, mindre ok om vintern), dessutom är den lite klumpig. Garmin Forerunner 620 är mycket bättre i bägge dessa avseenden, och så har den åtskilliga fler sensorer som känner av hur man rör sig när man springer och jag älskar att se data på det jag gör och fundera över vad det betyder. En sak dessa sensorer för med sig är att klockan har en inbyggd kadensmätare och alltså kan användas på löpband utan några extra tillbehör. Därtill kommer en rad små förändringar och tillägg som kan vara fantastiska eller bara passera mig obemärkt förbi, svårt att säga vilket innan jag testat. Så det lär bli en ny klocka, men jag ska vänta lite och inte bara rusa ut och köpa en. Tror jag. Den här recensionen har en bra genomgång av alla funktioner, och hjälper mig alltså inte alls med att stå emot köpbegäret.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar