torsdag, januari 16, 2014

I vintermörkret

Det är långa dagar på jobbet innan terminsstarten, mycket som ska göras och mitt i allt så upphör möjligheten att använda vårt lokalboknings- och schemaläggningsverktyg TimeEdit. Fyra dagar innan terminsstart, varav två är helgdagar. Det är kaos och en massa extra jobb för mig förstås. Schemat må vara klart, men jag behöver justera det ganska akut - nu kommer jag att få göra det under pågående termin och det kommer att skapa massiva doser förvirring, irritation och extrarbete. Jag får stå med hundhuvudet för vad som egentligen är en usel upphandling där man köper komplexa system med javaklienter istället för sunda webbstandarder. Jag undrar idag som så ofta innan varför ingen ställer rimliga krav vid upphandlingar, utan istället pumpar mer och mer pengar i redan erkänt klyddiga system i hopp om att de en dag ska funka hyggligt. Nåja, jag ska dra på mig tightsen och ge mig ut och springa för att ventilera frustrationen över de dagar av trist malande arbete som detta medför.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar