söndag, januari 26, 2014

Söndagsmorgon

Juste middag i går kväll, Pulled pork med olika hemmahackade salsor; den med mango och chili blev mest lyckad, på det citronfromage och så en del vin. Mårten och jag såg bl.a. på den helt sociopatiska serien Barbie: Life in the Dreamhouse (via Netflix som guidar en till de underligaste ting ibland). Om dagens små flickor och bögar ser på detta så kommer världen att vara ett sjukt helvete om 15 år, men jag skrattade så jag vek mig - det är alltihop för sarkastiskt, intertextuellt och i grunden hatiskt för att vara på riktigt. Bortsett från att det är på riktigt.
I morse kom jag upp tidigt, frukost, nyheter, 5 km löpband på gymmet. Gatan här utanför börjar röjas upp och se mer färdig ut, snart nog ska ju allt vara på plats och öppet efter många års ombyggnad. Själv behöver jag en dusch och sedan ut för att eventuellt finna en jacka och definitivt finna lunch med Lyly på Emporia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar