onsdag, juni 02, 2010

Dagdrivande

Det kändes som den första sommardagen idag, så jag ägnade mig åt avancerat dagdriveri runt stan till fots: Först Pascale Marthine TayouMalmö Konsthall och det var en utställning som kickade in efter den första kvarten när polletterna började trilla ner hos mig. Juste installation av olika verk i hela konsthallen, snyggt och oväntat. Sedan en promenad i solen till Moderna Museet Malmö och Yael Bartana utställningen där, snyggt på ett helt annat vis, men kräver en del tid (allt är video i en ohyggligt snyggt byggd utställning). Sen lunch på Salad & Smoothies vid Hansacompagniet, det är alltid lent.
Tittade på lite kläder i alla dyra trista butiker i Malmö, allt var asfult som vanligt.
Sen gav jag mig ut och sprang i sommarsolen, 1 mil på 51 minuter och jag ansträngde mig inte ens. Det är gott det.
Stan är full av "studenter", dvs folk som suttit av gymnasiet. Dom skriker. Inte ens de kan få mig irriterad denna varma sköna dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar