tisdag, juni 22, 2010

Mer remicade, bättre dag i morgon

Steg upp i ottan för att vara på gastromottagningen kl 08.00. Inte så jättebesvärligt, jag ligger mest i en säng och får dropp i en timma, lyssnade på en P3 Dokumentär på iPhonen (om bedrägeriet mot allmänna arvsfonden för några år sedan).
Remicade är bra, och det har funkat extremt väl mot chrons för mig - inga nya skov alls. Jo det var ju de där problemen för några veckor sen, men jag är nu helt säker på att de inte var direkt chronsrelaterade. Men dagen då jag får remicade är tuff, jag blir så ohyggligt trött av det. Så jag har sovit och suttit på gården och läst Orwell i omgångar. I morgon är en ny dag och jag vet av erfarenhet att jag kommer att må utmärkt. Om åtta veckor är det dags igen, det är alltid dags igen.
En bieffekt är att jag alltid har frikort på mediciner och sjukvård; jag nådde dit på bägge med den här behandlingen. Remicade kostar egentligen 25.000:- per tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar