lördag, juni 19, 2010

Juste dag

Det blev en bra dag även om den nu började med en väldigt lång sovmorgon. Brutus gillar sådana iaf. Röjde upp och städade här hemma, tog så småningom ett långt pass på gymmet, jag älskar när jag har tid för det.
Hade anledning att dra mig till minnes de där raderna ur 1984 när jag vaknade; Standing there with the smell of dead insects and cheap perfume, I went and did it just the same. Det är så många saker i den boken som jag har minnen med och av. Det var några år sedan jag läste den senast det kan vara dags att ta fram den igen. På svenska eller engelska, det är frågan. Lukter ja, det är bra ting även om de inte behöver vara som i Hogg, jag undrar om jag någonsin kommer att läsa klart den.
Klockan är strax över 12 på natten och nån granne i huset mitt emot har satt igång en totalt idiotisk rap på maxvolym, nån annan spelar billarm. Det är sommar i Malmö och min kvällsöl är god.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar