fredag, juni 11, 2010

Nummerlapp

Var ute och hämtade min nummerlapp och mitt chip, det var en väldig massa människor på väg dit och därifrån, men det var också mycket väl bemannat och organiserat så där var noll köer. Det ser om igen ut som regn i morgon, men om det regnar som idag (blött för all del, men också varmt) så är det inga problem. Det är klart att det är jobbigt med en störtskur, men det är inte ett stort hinder.
På vägen hem så passerade jag Möllans Ost för att ha en mängd små fantastiskt goda saker att äta och bjuda på efter broloppet. Jag tror det här kommer att bli en kanonhelg!
Jag testar nya utseenden här (på bloggen då), bara för att man plötsligt kan. Det kommer att se udda ut mellan varven tror jag. Tills sist blir det väl vitt och tomt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar