torsdag, juni 24, 2010

Ribersborg, T-bryggan

Ingen mer brist på värme, idag tog jag mig ner till ribban och låg i solen nån timma och det var mäkta skönt. För kallt i vattnet ännu, men på en filt med Kino från P1s podcaster i iPhonen trivdes jag fint. Det låg ett dis över Malmö, ev brandrök från ingen-vet-var. Det försigår nån slags fritidsaktivitet vid T-bryggan (där jag brukar hålla till) som går ut på att man kan prova på olika kampsporter, mest brottning ser det ut som. Vältränade 20-åriga män som lojt hånglar i solen, det ser väldigt mycket ut som Barbara Kreuger "You create intricate rituals that allow you to touch the skin of other men", typ. Det är också ganska fint, de är väldigt vältränade och mycket avslappnade. Bakom träden ligger så Zlatans gråa hus, jag antar att han inte badar på ribban längre, synd om honom i så fall.
Jag gillar ribban mycket, speciellt sen de öppnade djuphavsbadet i västra hamnen och det blev så lugnt och skönt på vanliga ribban. Strax ska jag ut och springa en runda, med vätskebälte det här gången antar jag blir bäst. Får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar