tisdag, juni 29, 2010

Framåt kamrater

Idag var det varmt så jag gav mig ut att springa först framåt kvällen och planen var att ta del mycket lugnt, ställde klockan på 5,45 min/km men riktigt så lugnt blev det inte, landade på ca 5.30. Men det är ok det med för jag fixade att springa i närmare 25° värme, med vätskebälte och viss koll på hur man känner sig går allting bra. Malmö en varm sommarkväll är en fint plats att springa på; över möllan, bland de tysta femtiotalshusen i käppastan, bland alla solbadare på väg hemåt på ribban, i skuggan i kungsparken, längs med kanalen där det paddlas trampbåt, över slussen och hem genom rörsjöparken och lugnet; det är en väldig variation.
Resten av kvällen ska jag ägna åt del två av Angels in America, men först behöver jag en dusch, och jag tror Brutus vill ha mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar