lördag, juni 05, 2010

Sommar och lördag

Var på gymmet i förmiddags, det blir den sista gången på en vecka, nu är det vila och återhämtning inför broloppet som gäller. Så jag ska slappa och äta kolhydrater, det där som ni andra gör året om, i en vecka nu. Fortfarande ingen alkohol alls och så får det förbli ett tag till.
Jag var ute på en promenad i solen och satte mig en timma i kungsparken. Det var vilsamt och jag kom ihåg att det var mammas födelsedag så jag ringde henne. Hon är deprimerad och gråter, inget är bra och jag förstår henne. Inget kan bli sig likt efter pappas död, och det finns inte mycket råd att ge. Sådant jag vet hjälper mig; att sova regelbundet, äta regelbundet och bra och att motionera det fungerar inte för henne för de är alla oöverstigligt svåra och det finns inte mycket att säga emot sin åldrande mamma där. Jag kan inte heller säga att det kommer att gå över för jag tror att det aldrig kommer att göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar