torsdag, juni 10, 2010

Väder och sånt

Det var länge sedan jag höll så många ögon på väderrapporterna, det är lite klurigt att räkna ut hur det kommer att bli på lördag. Det gäller ju att räkna ut vad jag ska springa i (korta eller långa tights; linne, t-shirt eller rent av tröja) och vad jag behöver ha med mig. Man måste lämna in packning timmar innan start, så det är en del att bestämma sig för i god tid. Jag har iaf en hemsk men billig plastponcho från Claes Ohlsson nu om det skulle regna innan start; den kan jag bara kasta när loppet börjar.
Nåväl, det har sett ut som regn hela veckan, men nu har yr.no ändrat sig och förutsäger sol, 16 grader och en frisk bris i ryggen (medvind)! Så det kan bli precis hur bra som helst; korta tights och linne. :D

En helt annan sak, om någon tänkte möta mig i mål så säg till i förväg, det kommer att vara upp mot 100.000 personer där, och jag har ingen mobil med mig. Så det är ju bra om jag har en aning om att ni är där. Annars så kan man komma över på kvällen och dricka ett glas segervin eller två. Jag lär inte gå någonstans, jag hoppas på att kunna gå öht ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar