söndag, juni 13, 2010

Dagen efter

Lite stel i benen, rör mig inte så snabbt och lätt som jag brukar men det är inget som inte kan åtgärdas med en promenad eller cykeltur. I gårkväll firade jag lite lätt, så nu är jag dessutom aningen lite bakfull, också det ska passera.
Är lite irriterad på att jag inte höll ett bättre tempo igår, men också glad att konstatera att jag sprungit en mil på 36 minuter, vilket är mycket bra (jag tror den tiden är lika fel som totaltiden nu). Med mer träning så ska jag väl kunna få ett tempo åt det hållet att vara längre.
Nu vill jag hitta en annan halvmara under sommaren, för att bevisa för mig själv att jag kan springa den på 1.50. Sen återstår frågan om en riktig mara nästa år, det känns långt just nu, väldigt långt. Men en gång i tiden var 5 km oändligt långt, det går alltid att knuffa på gränserna.

Uppdatering: något är tydligen mycket fel med tiderna på extrabladet (och sms-tjänsten fungerade inte alls). Så nu har jag ingen aning om hur det gått. Får se när det kommer riktiga listor. I den senaste korrigerade versionen av listorna är min tid 1.50 h, det känns rimligare, men jag tar tiderna med en rejäl dos salt än så länge. Mellantiden är nu inte längre med i resultatlistan, så även den kan vara helt fel.
Vad lär man sig av detta? Att alltid springa med egen klocka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar